~ busy!busy!busy!huhu ~


kawan-kawan sihat??dah 2 3 hari dila xpost kat blog ni..tersangat2 la busy..orang duk tanya, ai busy jugak ke duk rumah jadi suri rumah je??!

huu..tapi diorang tak tahu, jadi suri rumah sepenuh masa la busy sayang eh...banyak keje kena wat..kemas bilik,kemas dapur...masak..study..study??

yup...start bulan 1 sampai bulan 10 ni dila kena study bi..sebab bulan 10 balik malaysia ni dah kena ambik muet lagi...muet kat usim tu wajib band 3 baru leh konvo!! susah..hari tu dah ambik sebelum masuk usim,,tapi tak dapat lagi band 3..huhu...nikmatnya sape2 yang tak perlu dan tak kisah universiti diorang dapat berapa pun muet..bersyukur ye kawan2..huhuhu...dan quran...kena ambik tiap2 sem..kena hafal dah..tak mau jadi macam dulu,hafal last minit time nak exam..pastu lupa..sayang kalau lupa!nak ingat balik susah...so hafal awal2 dan nanti leh ingat sampai bila2..amin..

dan sekarang lagi sibuk bila tengah pulas kepala cari idea nak wat hadiah untuk akak kawin...tak mudah ek..wat guna tangan sendiri...sakit mata dan pening kepala terbongkok2 buat..tapi untuk kakak tercinta...huhu..nak bagi la sebab tak leh datang kenduri..sob33...;(...nak tengok tak?esok dila tunjuk;)

ok..malas nak merepek walaupun dah merepek...huhu...esok baru leh tunjuk gambar masakan yang dila g kelas masak...tunggu ye!;)


Salam Sayang...

16 comments:

  1. mudah-mudahan dpermudahkan segalanya...
    mornink dila :)

    ReplyDelete
  2. gud luck dila...:)

    nak tgk hadiah kawen kakak,huhu:)

    ReplyDelete
  3. wat betul2 dah semoga semua ok yea.... jgn stress lak taw..

    ReplyDelete
  4. whoahh.. rajinnye wat hadiah untuk akak tsayang.. nak tengok ^_^

    ReplyDelete
  5. salam.. tq yer singgah & komen kat blog Alycia ;)

    ReplyDelete
  6. @ayumi comot :
    jap ek..dila post mlm ni...^^

    ReplyDelete
  7. @akuhaniasyira :
    hihi..tq hani..mula2 stress pastu dh lega dh..hihi

    ReplyDelete
  8. @ciksukaberangan :
    sbb xleh tgk knduri dia..huhu..dh siap hdiah..^^

    ReplyDelete
  9. good luck dila!!1..chaiyok2!!!

    ReplyDelete
  10. Semoga berjaya...mmm, salam kenalan ye..... kalau awak sudi kunjungilah saya di

    http://ohsenyum.blogspot.com

    Upppsss lupa, saya dah follow awak :)

    ReplyDelete
  11. @ohsenyum :
    tq follow kite...dh follow awk blk:)

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)