Family baru !:-)

Assalamualaikum... :-)


Semalam kul 9 pagi dikejutkan berita my sister dah dibawa ke bilik pembedahan..actually kakak dila tu dah 2 minggu lebih dah kena tahan kat wad..sebab uri baby kat bawah..kesian dia..bosan kot duk hospital..kena tahan sebab takut something terjadi kan..dan pagi semalam dia dah keluar sedikit darah,so kena cepat2 bedah..


Dan Alhamdulillah setengah jam bedah selamat kedua2nya...dapat baby boy berat 2.77 kg :-).. So cute..dila dapat tengok gambar je sebab duk jauh..huhu..yang tak tahan,masa dila post gambar kat fb semua kawan cakap tahniah dila! Why?? Rupanya diorang salah faham..ingat tu anak dila! Hehe..padahal sebelum ni dah post dah kat fb yang my sister dah selamat lahirkan baby..ish,xbaca la tu :-)


Tengok gambar baby ni, makin menjadi2 xsabar nak timang anak sendiri ;-)





10 comments:

  1. tahniah kepada kakak dila... (baca n3 le tu maknanya hehehehe)

    seronokkan tengok baby ni geram je

    ReplyDelete
  2. nanti baby kak dila sebaya dengan baby kakak kak dila la ye.. hehe, btw tahniah untuk kakak kak dila :)

    ReplyDelete
  3. nnt baby dila mesti comel mcm dila. :)

    ReplyDelete
  4. alolo.. shomey sangat... nk tempah leh jer.. PM cci kat FB ^_^

    ReplyDelete
  5. tahniah utk kakak dila ek. hee. bestnya dpt family baruu. kakak kpd Fiza pulak d jangka awal bulan 6 nnt. lbh kurang dila rasanya. hee. x sabar nak dapat anak sedara 1st. semua dlm fmly terujaa. hikhikss :DD

    alaa. nnt anak dila msti comelss macam dila. hee. Fiza pon x sabar nak tgk anak dila. take care ya sayang ;)

    ReplyDelete
  6. As salam..insyaallah adalah rezeki tu..jgn risau ok..

    Sis ada tag awak dekat sisni..jom terjah

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  7. laaa..comeinye baby tu
    cam dah besar

    kiut

    ReplyDelete
  8. comelnya baby..
    slamat datang ke dunia sayang..
    moga dibawah lindunganNya..amin

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)