All about eve korean drama ;-)

Assalamualaikum..

Korean drama..sapa suka??:-) dila peminat cita korea gak..tapi xler tahap gilakan sangat2..just tengok bila ada waktu dan bila rajin je..tambah2 drama..aih,banyak episod tul kalau drama..biasanya copy cita ngan kawan tapi tengok tak..berat laptop jee +_+ ..

But kalau main cite kat tv,laju je aih tengok..tapi kadang2 tertinggal gak episodnya..hehe..meh nak cita..sekarang ada ditayangkan balik cerita 'all about eve' kat ntv7..haa..kul12-1 tengahari..dila baru perasan minggu lepas..dan baru episod berapa ntah sekarang..baru main lagi..tapi dila tengok gitu2 je..sebab dah tengok dulu..dah tahu cite dia camna..aih..cita lama nih..zaman dila kanak2 hingusan cita nih main kat tv..

Masa zaman hingusan tuh,punya la syok tengok cita ni..syok betul sampai mak panggil pun tak dengar..teruk punya perangai..hehe..tengok sambil sengih sorang2..time babak romantik la..tapi cita ni banyak buatkan kita geram..sebab ada perempuan yang iri hati dan asyik nak berlumba pasal kerjaya je..aih!memang geram3! Tapi sekarang tengok dah xgeram dah..dah tengok kan dulu..xde perasaan dah..haha

Sape xtengok lagi leh ler tengok sekarang..kalau ada masa la..jangan lak sambil masak sambil tengok..nanti hangit lauk atas dapur:-D daaaan dila suka sangat tengok pelakon heroin yang baik tu..cute betul! Siap rambut kerinting lagi..Sampai berangan tau dulu nak jadi pembaca berita macam dia..! Haha..lawak..padahal tengok kamera pun senyum2 kambing je tahu..tak gitu? Hee..ok..bye..nak layan baca buku cita..:-)

5 comments:

  1. haha, dah tengok dah cerita ni. geram betul dkt perempuan yg suka nak lumba dgn dia.
    hehe, jemput join segmen sy kalau sudi.

    http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-baca-entri-sambil-follow-via.html

    ReplyDelete
  2. time sekolah dulu2, layan cite ni, mmg best...

    ReplyDelete
  3. haha.. drama yg seangkatan dengan Winter Sonata.. hehe :)

    ReplyDelete
  4. dulu pun tengok cerita ni time kecik2 dulu.. hehe

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)