shopping tudung on9:)



rata-rata orang sekarang sibuk ngan bekerja kan?dan memang xde masa sangat nak shopping..hujung minggu lak nak luangkan masa ngan family lak kan..nak keluar rumah memang malas..kalau dila pulak xkeje tapi memang xde kenderaan nak g jalan2 dan shopping..hujung minggu je boleh,tu pun tengok2 pastu xjadi beli..banyak sangat pilihan sampai xtahu nak yang mana..bandingkan harga lagi..hehe..

tapi satu yang dila memang suka..iaitu shopping on9...xtahu kenapa..senang kot sebab just tengok kat tenet,pastu bayar dan tunggu je dia poskan kat rumah..xyah nak keluar pilih lama2, penat kaki berjalan..dan kalau kat kedai memang banyak keraguan..kejap nak tu,kejap nak yang ni...hehe...tapi shopping tudung je dila suka on9...kalau baju xberapa nak beli on9 sebab risau..takut xpadan nanti..walaupun ukuran dia cakap macam saiz kita,tapi beli tengok2 besar la,kecik la..sedih..dah pernah kena..huhu..kalau tudung no problem..dia cakap saiz L konfem dah besar dah..:)

so jom tengok blog atau tempat shopping on9 mana yang biasa dila beli..comel jugak tudung kedai dia..dan puas hati la..kain dia memang ok..untuk dila la..citarasa orang lain xtahu pulak..hehe..tapi yang dila tunjuk ni semua labuh2 tudung dia..ok untuk menutup dada kita:)

white lavender






ok la..setakat ni jela dulu ek...tengok2 la kot2 ada berkenan..bagi banyak2 kan sampai xtertengok pulak..hihi..selamat mencuci mata!;)




Salam Sayang...

15 comments:

  1. Nnti nk jenguk jugak blog tudung tu. Tq share... Salam perkenalan Dan folow sini jugk. jemput singgah blog saya. nabihahsejutarasa.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Same la.kdg2 pk lg best soping online.


    err..sbnrnye x beketul esp tu.tp sbb air tu sejuk dr peti..tu jd gitu..eh.nnt nk oder esp bgtau eh..oder dgn.my bg best price..or order preggy set.:)

    ReplyDelete
  3. aritu beli tudung online, tapi sampai nye tak menepati kehendak. grrrrrrr.

    ReplyDelete
  4. kdg2 suka jgk shopping online..tdung tak pnh lg.hehe

    ReplyDelete
  5. segalanya kat hujung jari je skrg ni :)

    ReplyDelete
  6. wahh.. tq for sharing..lya pon suka shopping tudung on9.. biasa kat onnine shop

    ReplyDelete
  7. cuci2 mata best gak hehe...wani pun lama xsinggah sini..sorry :-)

    ReplyDelete
  8. kalau dya kurg shopping online..hihi..dya kne tgk benda tu btl2 baru beli..kalau online cuma blh tgk pic je

    ReplyDelete
  9. hehehhe. sama la. fiza pon beli tudung on9 je. pilih je. pastu bayar. nnt dye pos kat umah. senang je kan? hee. x penat jalan2 nak pilih tudung kan. ngee :DD

    nak g terjah la tudung on9 tuh. teringin nak pakai tdung labuh mcm 2. :)

    ReplyDelete
  10. wah.. ckj pun suka shopping on9.. thnks dila sharing.. :)

    ReplyDelete
  11. tgk yang first menarik... nak terjah yang lain2 juga... thanks share..

    ReplyDelete
  12. ciksu lebih suka pergi kedai.walaupon kadang2 online ni ada juga yg buat tertarik..hihi

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)