~ seronok..tapi takut! ngee ;)



seronok,tapi takut! itu la yang dila rasa sekarang ni...dah 2 weeks dila sambung belajar balik..serius! seronok sangat2 jumpa kawan kelas lama..rindu bila xjumpa 1 tahun extend tahun lepas...banyak betul benda nak borak..hehe..tapi takut bila masuknye kuliah, ustaz dan ustazah mula tanya balik apa yang dah belajar sem lepas..alamak! habis la! saya xbelajar subject2 dulu...memang terlopong ler...hehe...


tapi Alhamdulillah la subjek lain xbanyak sebut benda2 yang lepas..lega sikit...so nervous ok bila ustazah ajukan soalan kat kuliah yang besar gedabak tu,..dibuatnya kena panggil nama kite,ambik! malu kat situ..heee...assignment xyah cakap..berlambak! semua nak submit sebelum raya haji..3 minggu je ada masa...waa! memang sibuk..sampai nak update blog xmenyempat...terbiar kosong tanpa pengunjung sebab xblogwalking..sedih..sob sob...rindunya nak jadi suri rumah sepenuh masa..hikhik

now jadi suri rumah separuh masa...malam je..sebab kelas sampai malam..masak pun malam je..cik abang dah start kerja...Alhamdulillah rezeki melimpah2 bulan ni! syukur...nanti dila cite lain kali ye...tengah excited ni..hehe...


k.bye!..rindunya korang! ;) Assalamualaikum;)





Salam Sayang...

15 comments:

  1. wahhh. cpt suami dila dpt keja.. nampak sgt eksited kat situ

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..
    lama tak singgah sini..hehe

    * dila,ciksu tengah minum susu kambing blender dgn kurma sekarg ni..
    insyaALLAH..nati ciksu cuba yg dila bg pulak..
    terima kasih dila..

    skrg dila stay kat mana key el atau nilai?

    ReplyDelete
  3. wahhhh mesti cerite best nih dila..haha

    ReplyDelete
  4. waahh~ bgus la husband dila dh dpt keje. hee :)

    eksitednya dila ! Cik Fiza pon tereksited sekali nie. meowww ;)

    ReplyDelete
  5. selamat jd student blk dila ^_^

    ReplyDelete
  6. akak!! rindu akak..lme x singgah blog akak..farah pon busy ble da smbung bljr.. btw,good luck sis :D

    ReplyDelete
  7. mornink dila:D
    menyepi yer..
    ciksu dah cuba petua yg dila kasi hari tu..
    doakan yer..

    dila nanti emailkan ciksu alamat dila, boleh?
    ke lobaksusue@gmail.com
    tenQ

    ReplyDelete
  8. lame dila tak update. sibuk keeeeee. atau mabuk²? :)

    ReplyDelete
  9. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..rezqi bertambah2..

    ReplyDelete
  11. syukur dengan rezeki dari Allah...Alhamdulilah

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)