rancangan rtm datang melawat :-)

assalamualaikum! :-)

semester ni dila ada ambik subject aplikasi braille dalam quran sunnah..that's mean belajar cara membaca quran menggunakan kod braille..fuh! susahnya..kita yang celik tiba2 belajar kod ni...kena hafal kod dan praktik cara menggunakan alat menaip tulisan braille...itu dinamakan perkin braille :-)

dan nak dijadikan cite, rtm datang ke kelas kami tadi nak interview beberapa pelajar yang belajar braille..just tanya soalan sikit je :-) dan kami berlakon konon syok belajar braille.hehe..

tengok eh kot2 keluar mukaku ini.hehe..hari jumaat ni 7/11/14..tv1 jam 5 ptg...jeng jeng jeng.hehe

2 comments:

  1. kot2 ingat nanti leh la cari muka awak ye nanti..

    ReplyDelete
  2. bukan senang nak belajar Braille, tambah tambah kita yg celik ni. insya-Allah Dia mudahkan untuk akak :)

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)