My baby!

Assalamualaikum..

Alhamdulillah dila dah selamat melahirkan seorang mujahidah pada 21/5/2013 jam 12.50 tengahari..berat 2.75 kg..syukur sangat2..hilang rasa sakit time tengok baby..dan pengalaman bersalin tu xkan dilupakan sama sekali..hihi.. nama baby?? Nur 'Aisyah Al-'Ulya Binti Aizul Aiman:-)


Tapi dah xboleh update blog selalu dah..so busy layan budak comel ni..dah montel dah pipi asyik nak susu..dan dila baru pantang 16hari..rasa lamanya nak tunggu 40 hari paling sikit..huhu..

Xboleh nak cite banyak..time baby tido ni baik mama dia pun tido..hihi..ok bye!assalamualaikum;-)









9 comments:

  1. tahniah..comelnyew...muah muah kat pipi tembam dia tuu

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...lamanya ida x jalan2 blog dila, tup2 dila dh deliver baby girl pon...comelnya si kecik 2. Tahniah dila :)

    ReplyDelete
  3. tahniah dila.. comey bby...

    ReplyDelete
  4. alahai... super duper cutr nya dila... tahniah ei... ala cayunk2.. =)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah tahniah..comey baby

    ReplyDelete
  6. tahniah... sama bulan lah baby kite..hehe.. sy awal bulan.. comel baby..namanya puncantik..

    ReplyDelete
  7. hye ulya..ciksu datang melawat ni.suk apic last tu :)

    ReplyDelete
  8. comelnya baby dila..cute sangat2.. =)
    bibir terbelah..orang kata berani..
    sedap sangat nama baby.. :)

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)