Suria klcc

Assalamualaikum..

Internet dah ok..tapi nak update blog malas sangat2..buka je blog tapi malas nak taip..ni pun gagahkan tangan nak taip..ngengada tul..hihi..dan tabiat sekarang jadi silent reader je banyak tanpa komen..sorry2..huhu

Ok la..nak diceritakan hujung minggu kali ni g kenduri rakan sepejabat suami..sedap sebab makan nasi arab ooo..setakat ni xde lagi orang dila jumpa wat kenduri nasi arab..daging kambing pun lembut wat gulai..xbau..syok makan..tapi gambar xdapat nak share sebab dalam hp suami..hp sendiri malas nak ambik..makan je tahu..hoho

Lepas kenduri terus g mid valley..ronda2 je..hajatnya nak jumpa kawan tapi xjadi sebab susah dia ada anak kecil..apakan daya g kejap jela mid valley tuh..tapi sempat la jugak makan laksa kedah dalam tu.. 😀 And then g round UM..universiti malaya..boleh tahan jugak u ni..cuma memang nampak la lamanya bangunan dia..tapi best je nampak sebab siap ada tempat jogging yang kayuh2 basikal tu..kat padang..macam nak naik je..hehe..

Lepas tu kawan cakap nak jumpa lak kat masjid negara..ok..boleh sebab solat asar xlagi nih..tapi cari2 dia xjumpa..fon xangkat..rupanya xboleh jumpa sebab anak menangis meragam lagi..ouhh..susahnya nak jumpa..xpela..huhu..tapi masjid negara ni kan,xde sangat orang nak solat..besar saja ye..selalu dah camtu kalu masjid besar..

Last sekali bila merajuk xdapat jumpa kawan suami tanya nak g mana lagi..dah nak maghrib..tapi semangatnya dia ajak dila g jalan kat klcc..yela,banyak kali lalu situ tapi xpernah jejak kaki dalam tu..dia cakap nanti baby papa mengidam nak masuk esok2..amboi,baby mengidam,mama dia biasa je..apa lagi,orang dah ajak dila on je :-) jalan2 dalam tu..fuh,jauh jugak ye nak boleh ke sampai tempat akuarium tuh..saja jalan tengok2..ingatkan tutup hari hujung minggu tapi buka rupanya..tapi sampai kul7..masa sampai tu dah kul8..xde rezeki masuk akuarium..xpe suami cakap..next week kita try masuk ye..ouh,ni sayang sangat dia nih <3 ;-) hehe..

Daaann last sekali, suami cakap nak makan pe malam ni??dila xtahu nak makan pe sebab perut macam penuh dah..tapi suami cakap jom g tempat sayang suka makan..kat mana?kat k.l gak,ayam penyet! Wah! Jauh kena pusing balik pun abang sanggup nak bawak..yang kenyang rasa lapar balik..hehe..tapi ramai betul orang..sanggup tunggu giliran ni sematat2 ayam penyet..sedap,xmacam tempat lain..ayam pun goreng macam berempah sikit..tapi sambal dia,fuh! Pedas!sedap! :-) Syok2..balik senyum happy! Thank you abang sudi bawak isterimu jalan2 satu hari suntuk..sayang kamuuuu ;-)

Dah habis bercerita..tadi kata malas nak update..ni terlebih panjang pulak.. =_=
Apa2 pun entry ni boleh diimbas kembali ye untuk kenangan..hanya dila yang rajin baca kot..hehe..last sekali gambar sekitar suria klcc..

P/s : next week 5-7 hb 4 ada ekspo baby kat midvalley..jom2!! Dila nak g,nak shopping barang baby kalau murah..barang baby xbeli lagi nih..baju je beli..nak tunggu ekspo punya pasal..padahal dah masuk 8 bulan..excited,tapi tungguuuu:-) jom jumpa kat sana ye:-)












2 comments:

  1. dya yg dok kl ni pun xpernah g akuaria.hihi

    ReplyDelete
  2. baru dua minggu lepas singgah klcc.. tengok earth hour.. Amazing! Cantik betul tengok klcc tutup lampu dia starting from the top.. and then semua bangunan sekitar pon tutup lampu jugak..

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)