~hanya ini yang mampu~



 first of all,terima kasih sangat2 kat kawan2 blogger dan kawan2 luar sana yang wish birthday untuk suami saya...kat blog 21 orang, kat fb dia 132 orang..thank u sangat2;) dia pun dah baca dah..dan bagi kek...terharu dia..sebab ingat saya tak wish pun dan buat kejutan pun..yela,kul12 pagi saya just bagi ucapan kat blog ni je...kul2 pagi baru bagi kek yang betul..siap wat cheezy wedges dan biskut cornflakes..makanan lain xboleh nak buat takut dia xmakan sebab kenyang..ada kek pun kira ok la kan..hihi


ni pun kek ditempah khas untuk dia..balik je dari rumah senior untuk tanya pasal kursus umrah terus g ambik kek..siap sorok lagi bawah periuk besar..haha...camne saya tipu suruh dia datang kat depan kek tu??baca ni...menjadi jugak tipu saya;-P



from fb dia...camtu je pun tipu..tapi dengan muka gelabah la..:-P


ni je mampu buat untuk dia..nak panggil semua kawan dia sambut macam dia wat masa birthday saya memang xboleh sebab student sini tengah study n tengah final exam..xmau ganggu diorang..xpela..sambut berdua pun dah ok dah..doa yang penting kan:) dan hadiah dah beli macam kawan2 blog cadangkan..tapi tunggu mak bagi sebab dila beli on9 kat malaysia..xmampu pos sini..huhu


ouh ya! baru saya perasan fibox saya xboleh pakai ek?baru perasan!sorry sangat2 sape yang dah terjah tapi xboleh gitahu kat fibox..kena tukar or sign in balik?adei..nak sign in balik tu yang risau..dah lupa password!huhuu...xsuka pulak nak pakai shoutmix..=_= sape tahu ye?




Salam Sayang...

9 comments:

  1. miaduniaku, dh bertukar dr fibox ke busuk org.... dila pu tukarlah...
    ummph..nak bt apa yaa untuk hubby ku esok nie...nk ikut cara dila ker...hihihih..

    ReplyDelete
  2. ouh , seronoknye jd hubby akak . hehhe

    akak , tukar la fibox tu ke busuk.org . semua dah tukar ke busuk org . :)

    ReplyDelete
  3. sweetnyeeeee. hee. cube pakai fibox busuk.org. ;)

    ReplyDelete
  4. hehehehe... pandai dila buat suprise...

    akak dah buang fibox... ganti dgn busuk...

    ReplyDelete
  5. cr dah tukar lain...tak ingat pasword fibox hihihi

    ReplyDelete
  6. sweetnyer diola.. nex yer kak is pun nak merancang sumthing jugakla kalau panjang umo (^___^)

    ReplyDelete
  7. salam dila,
    so sweet ..huhuhu...sng je nk wt surprise klu gitu...
    ciplak idea ye

    ReplyDelete
  8. pandai dila buat surprise..terharu si dia hihihi

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)