~ ingat main2...betul rupenya! huhu.. ~


** entry panjang just for my hubby...

encik suami aka hubby...saya ingat awak main2 je ngan saya...

hari tu awak dapat rezeki lebih...saya cakap tak mau belanja saya ke?awak senyum...

esok dan beberapa minggu lepas tu awak cakap best 'benda' yang kawan awak beli tu...tak nak ke?uishh..kalau bagi free mesti la nak..tapi awak cakap awak main2 je...saya tahu...awak mesti beli untuk awak dulu kan..dah lama awak nak..cuma jenis lain...

awak asyik duk puji nak yang tu ke..nak yang lain....saya cakap saya nak yang tu...saya gurau je...

kelmarin saya duk tengok2 'benda' yang saya nak tu kat youtube..awak asyik duk sebut,saya jadi teringin la...saya tak pernah beli benda2 mahal macam tu...tengok saja pun jadi ler...kan...awak lak duk tanya nak yang tu ke yang tuuuuuu...saya tengok2 dan cakap...saya rasa yang tuuu lagi baik...memudahkan saya guna untuk belajar...awak senyum lagi...frust saya..asyik senyum je...

bila kita g pasar semalam nak beli barang dapur,awak cakap lagi nak ke benda tu?saya cakap nak..kalau ada...kat sini bukan ada sangat pun..awak gelak..awak cakap ingat betul2 nak belikan ke?saya tahu...saya cakap je..sape suruh tanya...lepas balik pasar awak keluar ngan kawan awak..

balik je rumah..awak senyum2..kenapa dengan suami saya ni??huhu...awak keluarkan something dari belakang awak...nah!untuk sayang.....

waaaa!! saya terharu sangat2!!saya ingat awak main2...ingat awak nak belikan untuk awak...sukanye!! thank u abang.....ni sayang lebih2 ni..selalu buat kejutan.. nak nangis rasa..dan mulut saya ketawa dengan riangnya! 10 minit saya tak henti2 hepi.... awak pun turut gelak2 lucu dengan sikap terharu saya tuu..maluuu saya =_=


you know what??

 
samsung s2
samsung galaxy note...


yang mana saya pilih?? i chose samsung galaxy note... banyak kelebihan dia...dan yang seronok, leh buat nota untuk saya study..xyah pegang kertas dah..sebab kertas selalu hilang kalau duk ngan saya..=_= 

abang...love u so much...terharu sayang tak habis lagi ni..sob sob :') 10x hug for you...much than others day..hihi... <3 <3 <3


P/S : sesiapa yg terbaca ni...doakan kitorang dapat anak cepat2 ye...kembar pun takpe... :D thank you dear friends ;)


Salam Sayang...

6 comments:

  1. wahhhhh.. sonoknya.. alhamdulillah n untunglah.. =)

    ReplyDelete
  2. bahagianyer...kak tumpang seronok..insyaallah nnt dila dapat kembar ..3 sekali gus....bertambah-tambah rezeki....amin...

    ReplyDelete
  3. bestnyer dila.... tahniah... mai doa cepat2 dapat babies yang comel2... <3

    ReplyDelete
  4. romantiknyeeee :D alhamdulillah! moga hubungan berkekalan dan damai hingga ke syurga. moga dikurniakan zuriat yang soleh/solehah secepatnya... aaamiin :)

    ReplyDelete
  5. Salam dila,bestnyer....saya plak ter 'menangis' bila baca dis entry...huhuhuhu..tersentuh plak ...btw,insyaAllah,moga dapat rezeki anak kembar cepat2....

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)