~ 7 petala cinta & cinta si kura2 ~



akhirnya dah tengok cerita 7 petala cinta ni...best ke??orang cakap menangis tengok..erm..takde la best sangat..tak menangis pun..biasa je..erm..boleh la..eh...pape jela..huhu.. :P

cerita ni ala2 filem indon gitu suasana dia..suasana zaman2 dulu..cerita warak la jugak..tapi ada gak yang xsepatutnya dibuat..alah..macam cerita tahajud cinta..nak buat warak,tapi tak berapa nak betul la..still rapat2 ngan laki..dan ada ke lelaki ni tengah nasyid selawat pun duk tergedik2..huhu.. malas nak komen panjang2..nanti ada yang cakap 'manusia semua tak sempurna'...tapi 1 je..


alangkah cantiknya kalau pelakon shima ni betul2 pakai tudung kan..sejuk mata memandang..ingat dia pakai..rupenya tak lagi =_=
semoga dia berubah slow2 lepas ni....macam diana amir.. :D

berapa bintang : 3 bintang....



ha..cerita ni best sikit dari cerita tadi..kenapa?sebab ada zizan yang jadi kura2..hehe :D tahu2 la kalau ada zizan lawak la dia cakap..nanti tengok ek...download2.. ;)

bintang : 4 bintang...


Salam Sayang...

12 comments:

  1. mana nak tgk??? cm best jer.. =)

    ReplyDelete
  2. dua2 dah ada dalam lapptop nih.. xsempat jugak tengok... baca entri dila semalam, terus bukak 7petala cinta t... upss... tengok xsampai berapa minit, myra dah merengek2 kebosanan... haha.. tutup jugak akhirnya... duk melayan dia (^____^)
    cinta kura2 soon... tapi walau tengok sat ja 7petala tu, is dah rasa macam2 nak komen... uhuhuhu

    ReplyDelete
  3. waaaa :D
    nanti nak tgok.. ramai gak yg komen CKK tu best! PC pon :D

    ReplyDelete
  4. dah beli cd 7 petala cinta tu tp lom berkesempatan nak tgk lagi..

    dila kalau download cinta kura2 nanti bg link sekali ye..:)

    ReplyDelete
  5. heheh..filem melayu...no komen,suka tgk cerita kalakar jer..

    ReplyDelete
  6. antara dua tu dya suka lagi tgk cinta kura-kura..hihi

    ReplyDelete
  7. tagging! :D

    http://haruno-hana.blogspot.com/2012/04/210ai-no-kotoba-segmen-comelnya-doodle.html

    ReplyDelete
  8. tag akak
    http://rajafarah94.blogspot.com/2012/04/segmen-comelnya-doodle.html

    ReplyDelete
  9. owh ye ker..ingatkn mmg die betul2 guna purdah..

    mudahan dibukakn pintu hatinya spt cik sblh tu

    ReplyDelete
  10. mcm malu je nak gi sedut cite ngan dila..hehehe ^^

    ReplyDelete
  11. wah teringin pula nak tengok cerita cinta kura2.. tadi CKJ g tengok cerita jangan pandang-pandang.. huh.. hampeh.. tak best sangat.. yang best sikit je ar.. sebab ada zizan dengan pelakon cerita kami tu.. siapa entah name dia.. hehe..

    ReplyDelete
  12. emm saya pun baru tgk cite 7 petala cinta ni.biasa2 je.x menarik sgt..
    eh yeke shima 2 x pakai tudung?sy mati2 igt dia mmg pkai tudung n niqab

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)