~ kad birthday+love ~





kad ni ditempah oleh adik afifah untuk birthday cik suami dia...sweet kan?hihi...dila tak tahu sangat warna yang sesuai untuk lelaki ni..dan ini first time buat untuk orang tempah..so dila duk fikir2 warna dan corak camne...tiba2 dapat idea nak wat kad tema 2 in 1...

birthday + love..sebab untuk cik suami kan..biar ler romantik sikit.hehe...hitam,merah dan putih..hitam lambang menawan...merah tandanya cinta dan putih itu suci..wah2! xD pakar cinta la konon..terpengaruh ngan buku2 cinta.. <3 jom tengok..harap2 dia dan cik suami suka.. :tup



~ colour merah nampak tak jelas sebab kamera ni ntah la..sejak akhir2 ni xbetul..huhu ~
~selepas di flash ~









video
dan ni video cara nak buka kad ni...sory kalau gelap...


Salam Sayang...

23 comments:

  1. wah.. kreatifnyeeee :D cantik !!! ^^

    ReplyDelete
  2. Wah! cantik dan kreativnyer... besday incik asben is pun around da corner dah... tatau nak buat ape lagiks... upsss, terxcited lak komen . is nak respon untuk 'terharunya...' : mang bes ceta masalah di blog . kadang2 kita dapat penyelesaian dari rakan2 bloggerz... (^___^)

    ReplyDelete
  3. datang lagiks: hehe (^___^) tang nama tu kreativ sangat... aish! geram aih.. hoho

    ReplyDelete
  4. @eeyiss :
    hihi..xpe nk komen bnyk pun aih... ;)
    bila brthday baik wat kad sndiri jimat..hihi...
    ahah...kdg2 kwn kt blogger lbih bnyk bantu dr tulis diary kt buku sorg2 pastu pendam..seksa jiwa aih..huhu :)

    ReplyDelete
  5. Dila, sgt cntik tau???ayu xsangka plak nama 'amir' tu ade ropol2 3D gitew,huu..ayu ingt main tulis jep:)

    ReplyDelete
  6. @haruno hana :
    tq dik..:D hana pun kreatif gak..best kan main2 ngan benda2 kraft cmni..akak dh tgk 1 blog yg jual kain mcm kraft hana buat tu..cantik!leh ler kalau hana pun nak beli kt blog tu...:D

    ReplyDelete
  7. @ayumi comot :
    hehe..tq..uish..dila xleh bab tulis2 ni..tulisan xcantik..huhu..tu yg buat quilling tu..maksudnya gulung2 kertas tu..mcm 3d ke?huhu

    ReplyDelete
  8. kreatiflah dila... comel jer rupa kat tu...

    ReplyDelete
  9. ohhh kreatifnya... nnt alycia nk tempah jgk la ;)

    tq yer singgah & komen di blog Alycia ;)

    ReplyDelete
  10. kreatif lah dilla..cantik lah plak tu..

    ReplyDelete
  11. Cantiknya
    ingt lg msa amik spm dlu bls kad raya buat sendiri..sbb kad rya dh habis..hehe
    nti klau da msa nk buat juga...;)

    ReplyDelete
  12. anda di tag:

    http://penchentalily.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-forever-young-by-nazihah.html

    ReplyDelete
  13. wah..teringinnya,,,,besday i dah nak dekat ni....hehehe

    ReplyDelete
  14. tq semua.. :)
    @arif fadzilah :
    minta ngn kak is..hihi....

    ReplyDelete
  15. salam.. awk dah kena tag! harap dapat join, k? kalo awk nak laa~

    http://alittlegirltale.blogspot.com/2012/03/megagiveaway-by-penmerahcom.html

    yang nie pulak, link admin yang GA,

    http://penmerah.com/megagiveaway-by-penmerah-com/

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)