pizza hut!





kawan2 blogger makan pe lunch ngan dinner hari ni? disebabkan dah terlalu malas hari ni, dila ambik keputusan order pizza je lunch tadi...malas masak tau bila duk sorang.. =_=  ingatkan yang diorder tu sikit je..sekali ambik,banyak!hihi..makan sorang2 macam ni..pizza lak bukan yang 4 slice tu,tapi 6..order guna telepon jadi camni la..main hentam je..nafsu makan masa lapar..nafsu2..ada spageti,roti,sup,ayam wing, dan pizza..huh!kenyang!..Alhamdulillah..perut kenyang..baby pun gumbira,lepas makan terus bergegar2 perut..sampai dila gelak sorang2..hihi


tapi pizza ngan ayam xhabis lagi ni..tunggu suami balik la makan sekali..sejuk pun xpela..dari membazir..dan  dinner malam ni just nak masak nasi, goreng ikan dan sayur goreng jela..pemalas..hihi..janji dapat bagi suami makan balik dari keje..kaaannn... bye!jom masak seringkas yang mungkin! sape ada lauk lebih, sila hantar ke sini... :-D




Salam Sayang...

7 comments:

  1. wah best bila denagar baby gegar gegar tu. tahniah yer.

    ReplyDelete
  2. amboi... kemain byk diorder tu... hihihih mesti kenyang bangat :p

    ReplyDelete
  3. hehehe baby kenyang sgt tu..smpai bergegar ye.. :)

    ReplyDelete
  4. wah...dah dapat rasa baby...bestnyer kan dila

    ReplyDelete
  5. assalam..

    harini saya mkn nasi goreng seafood..dah lama xmakan pizza..

    ReplyDelete
  6. nyum2.... cedapnyaaaaaaaaaaa....

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)