SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN.


Assalamualaikum.



Selamat berpuasa. Alhamdulillah berjumpa dengan ramadhan pada tahun ini. Camne dengan puasa?Ok ke? πŸ˜„

Seperti biasa, kalau tiba je bulan puasa, rutin harian mak adalah kejutkan anak-anak nya bangun sahur setiap pagi. Well, dari zaman belajar sampai la sekarang anak dia dah beranak pinak pun mak still call setiap sorang dan tanya dah bangun ke belum. Selagi tak angkat call, dia akan telepon banyak kali.πŸ˜†

Nak cakap sayangnya mak pada anak-anak dia. Anak dah besar pun dia tetap akan jaga, tak nak anaknya puasa lapar tak bangun sahur. Sayang mak, rindu mak.

Bulan puasa ni benda paling best ialah dapat berbuka puasa ramai-ramai dengan keluarga. Walaupun anak busy, dapat berbuka sehari dua dengan keluarga pun dah rasa seronok kanπŸ˜„ Untung sapa-sapa dapat cuti sekolah 2 minggu tu.Hihi

Ok lah, Selamat berpuasa, selamat menunaikan ibadah dan kumpul pahala banyak-banyak bulan mulia ni.

Salam Sayang...

No comments:

Post a Comment

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)