I AM BACK!


I am back! Alahai, rindunya nak berblog. Luah segala kenangan dekat sini. Tapi masa selalu takde. Busy memanjang dengan bisnes di Fb dan Instagram 😄 Dekat setahun tak aktif, kenapa muncul tiba-tiba nih?

Ehee, sebenarnya tadi tertengok blog-blog mengenai aktiviti seorang mama dan anaknya. Terus terfikir kenapa tidak kita pun buat camtu kan. Kalau dekat Fb kadang-kadang akaun kena block la, takleh buka camne? Instagram lupa pasword camne? Kalau blog sekurangnya awak taip je apa mengenai cerita awak, akan keluar semula. Betul tak?hehe

So, jom la start semula bercerita di sini. Tak sabar nak kongsi pengalaman kami di Japan dan aktiviti bersama anak-anak di rumah! 😎

Salam Sayang... Fardhila.

No comments:

Post a Comment

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)