SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN.


Assalamualaikum.



Selamat berpuasa. Alhamdulillah berjumpa dengan ramadhan pada tahun ini. Camne dengan puasa?Ok ke? πŸ˜„

Seperti biasa, kalau tiba je bulan puasa, rutin harian mak adalah kejutkan anak-anak nya bangun sahur setiap pagi. Well, dari zaman belajar sampai la sekarang anak dia dah beranak pinak pun mak still call setiap sorang dan tanya dah bangun ke belum. Selagi tak angkat call, dia akan telepon banyak kali.πŸ˜†

Nak cakap sayangnya mak pada anak-anak dia. Anak dah besar pun dia tetap akan jaga, tak nak anaknya puasa lapar tak bangun sahur. Sayang mak, rindu mak.

Bulan puasa ni benda paling best ialah dapat berbuka puasa ramai-ramai dengan keluarga. Walaupun anak busy, dapat berbuka sehari dua dengan keluarga pun dah rasa seronok kanπŸ˜„ Untung sapa-sapa dapat cuti sekolah 2 minggu tu.Hihi

Ok lah, Selamat berpuasa, selamat menunaikan ibadah dan kumpul pahala banyak-banyak bulan mulia ni.

Salam Sayang...

Assalamualaikum.

Dila ada jual pelbagai baju tau. Dekat nak puasa raya ni banyak stok baju baru. Stok pun cepat je habis sebab semua nak beli awal-awal. Esok -esok dah puasa tak yah fikir dah.hehe

Nak tengok contoh baju yang Dila jual? Ni haa..



Cantik kan? Boleh buat raya.hihi. Baju kurung? Pun ada😍 Meh la jenguk sini. Klik link ni

Blouse dan Jubah bykaisara aiman

Salam Sayang...

I AM BACK!


I am back! Alahai, rindunya nak berblog. Luah segala kenangan dekat sini. Tapi masa selalu takde. Busy memanjang dengan bisnes di Fb dan Instagram πŸ˜„ Dekat setahun tak aktif, kenapa muncul tiba-tiba nih?

Ehee, sebenarnya tadi tertengok blog-blog mengenai aktiviti seorang mama dan anaknya. Terus terfikir kenapa tidak kita pun buat camtu kan. Kalau dekat Fb kadang-kadang akaun kena block la, takleh buka camne? Instagram lupa pasword camne? Kalau blog sekurangnya awak taip je apa mengenai cerita awak, akan keluar semula. Betul tak?hehe

So, jom la start semula bercerita di sini. Tak sabar nak kongsi pengalaman kami di Japan dan aktiviti bersama anak-anak di rumah! 😎

Salam Sayang... Fardhila.