blog berubah wajah! ;)

assalamualaikum;)
perasan x blog ni dah berubah wajah??yei! akhirnya! hehe..dah lama dah nak edit blog,tp xde masa sangat..sibuk assignment,sibuk urus anak dan macam2 lagi..nak order orang edit tapi bajet lak fikir mahal aih..cer try ubah je dulu sendiri...dan tengah boring anak dah tido, sempat ler search how to edit blog..done! 1 malam duk edit..sakit mata.huhu...
sebenarnya template ni dah ada yang siap..freebies dari sorang adik ni....thanks ye;) header buat sendiri..simple je tapi puas hati.hehe..dan nama blog pun dah tukar..dari kaisara aiman ke fardhila fawwazy blogspot..guna nama sendiri la pulok..
ok la..sebenarnya dah 4 hari kat hospital..bosannya.ni tunggu bil pastu balik..nanti dila wat entry kenapa anak masuk hospital..bukan dila yang masuk..anak..tu yang merisaukan..
ok..jumpa lagi:)