buku catatan mat lutfi...


Assalamualaikum;)





hari tu duk penuh kat wall fb pasal buku ni..catatan mat lutfi....ramai yang kata best...so apa lagi, terliur la nak beli jugak..hehe... kebetulan kawan ada jual, so terus je beli... tapi xsempat baca lagi..kena siapkan assignment yang berlambak dulu... harganya rm25..tapi kawan bagi less rm23;)





sempat belek2 tengok camtu je..macam best sebab ada gambar-gambar..hehe... suami kata dia pernah baca sikit kawan dia punya..lawak mat lutfi jenis kena fikir sikit, baru tergelak sakan..kalau dapat kat bini dia ni xberapa nak gelak sangat sebab bini dia susah nak berfikir..amboi! macam tu dia cakap kat bini dia..tapi memang betul pun..kalau jenis blur macam dila ni memang malas fikir...hehe

so sape dah baca?? best ke;)






Salam Sayang...

2 comments:

  1. nama buku ni pon dah menarik..
    dengan cover n isinya pon tertarik..
    lya baru tahu perihal buku ni kat blog ni..
    kalo x , mmg xtahu lg ni..

    ReplyDelete
  2. lawak tp kena fikir..mmmm
    tak pernah baca lagi

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)