Shaklee!

Assalamualaikum;-)

wah! Dah lama menyepi...terlalu sibuk bila dah sambung belajar dan pada masa yang sama jadi mama..xlepas tangan dibuatnya..kelas pulak dari pagi sampai petang lepas tu balik2 buat asignment,main ngan anak,tidokan dia..ngan kita2 tertido! Hehe..so masa mana la nak update blog kan..tapi lepas ni insyaAllah lepas final xlama lagi,minta2 la blog ni terupdate tiap2 hari..

Ok! alhamdulillah, beberapa hari lepas dila dah sertai ahli shaklee! Yela,dari duk guna dan makan setiap masa,nak jugak jadi ahli kan..hehe..jom beli ngan dila jom! Dila tawarkan harga yang special akhir bulan november ni..murah dari orang lain..yang penting nak suruh orang cuba supliment dari shaklee ni..best! 

Dan shaklee ni bila lagi dila makan? Dila kenal dan makan masa mengandung lagi..sebab rasa letih je kan..so try supliment ibu mengandung tu..best dan terus rasa segar..siap panjat tangga 3 tingkat walaupun masa tu 7 bulan! Hehe..

Nak tahu supliment2 shaklee dan set yang dila tawarkan? Jom! Whatsupp atau meseg dila di no 0196874005..atau pm di page 'shakleemommy'ulya'..jenguk dan like page dila tau! dan whatsupp je untuk tanya apa2 soalan..insyaAllah dila jawab persoalan tu..tapi untuk tanya pasal shaklee je tau..:) 

Ouh ya! Set bajet pun ada untuk hamil,dan kurus! Murah! Jom! ;-)

Assalamualaikum..nak selitkan gambar anak yang sekarang dah masuk 6 bulan;-)