Promosi merdeka!!:-)

Assalamualaikum:-)

Sekarang ni dila ada wat bisnes sikit tau..bisnes kecil2an untuk isi masa lapang dan cari duit lebih sikit..nak bantu suami dan isi masa sementara xmasuk belajar lagi..banyak duit kena ada woo..barang baby lagi..so dila decide nak jual online dan menamakan jualan ni ulya collections..nanti search fb dan instagram nama ni tau..follow dan like:-) boleh la bantu dila kumpul duit sikit2 buat belajar dan bayar keperluan lain..sokongan kawan amatlah diharapkan walaupun ada yang xbeli..yang penting sokong! Hehe

Ulya collection ni dila jual tudung,shawl,barang kecantikan dan kesihatan..insyaAllah xlama lagi akan ada jual baju blouse,jubah dan baju kurung..jual murah2 je! stay tune ye:-) 

Ouh lupa!! Sempena nak merdeka ni ada promosi merdeka bagi aurawhite!! 



1 AURAWHITE BERRY
+ FREE Shaker
+ FREE Aurawhite serum nano diamond
+ FREE 3 Biji Vitamin C Pharma Pahang
+ FREE 4 Gold Detox Foot Patch
+ FREE 1 Sisheido Black Mask
+ FREE 1 Slimming Patch Jun Gong
+ FREE 1 Sabun Susu Beras
+ FREE Postage 1 Malaysia (Poslaju)

Harga?? Hanya rm120!! Sehingga 30 august ni.

Wow!! Banyak tul free gift!!susah ni nak dapat banyak2 camni!! apa lagi..jom ler beli..murah dah ni!! Sedap tau aurawhite berry ni:-) 

So sape2 nak leh la order ngan dila kat fb ulya collection atau nak cepat whatsupp/sms/wechat no 0196874005..email pun leh..ulyacollections@yahoo.com..

Jom ler beli..jom ler:-) hehee