Shaklee GLA complex untuk wanita! ;)

Assalamualaikum;)

Ok hari ni pagi2 lagi dila nak share apa yang istimewa mengenai GLA complex vitamin shaklee ni..ianya sangat elok untuk wanita..lelaki pun boleh makan tau,tapi untuk entry ni dila ceritakan dulu untuk kebaikan wanita:) 

Ladies..this vitamin sangat2 baik untuk korang..sape yang tiap2 bulan setiap kali nak datang bulan senggugut or pms? Pms ialah kekejangan otot dalam rahim..sangat sakit kan sampai nak buat kerja pun xselesa...saya pun pernah mengalami dan sangat xsuka ok..huhu..dan sangat bagus bagi sesiapa yang nak hamil..kita ikhtiar insyaAllah Allah bantu..boleh cuba sayang untuk kesihatan anda..sebelum anda menangis sakit2..xnak macam tu..dan ia juga baik untuk sesiapa yang mengalami keputihan dan period x teratur..dan ada cara nak makan GLA ni lain dari yang lain..sape yang period xteratur makan dia lain,yang nak hamil lain cara makan dia..kalau nak tahu kena beli dengan dila dulu la..free consultant dila bagi tau;) ok..kat bawah ni details mengenai GLA shaklee ni..




INFO MENGENAI GLA COMPLEX

 

GLA adalah Gamma Linolenic Acid. Ia membantu:

  • menurunkan kolestrol
  • melegakan PMS sindrom pra haid
  • meningkatkan lendir servik yang berkuali untuk kesuburan

PMS adalah kekejangan otot dalan rahim dan sekitarnya akibat kekurang GLA.

 

Kehamilan

  1. GLA membantu wanita menghasilkan lendir serviks (mucus) berwarna putih telur -> cecair yang keluar sebulan sekali ketika subur (yang perempuan sure notice kan..hehe)
  2. Jika cecair itu tebal dan berwarna kuning, hijau atau coklat), wanita tersebut mempunyai masalah kesihatan. Paling kurang pun masalah keputihan
  3. GLA membantu sperma untuk berenang ke uterus dan bersenyawa dalam ovum
  4. GLA membantu sperma untuk hidup dalam tiub fallopio selama 4 ke 5 hari.

So..jom2 beli dengan dila..hari tu promosi akhir november dah berakhir..ada customer minta wat promosi lagi..hihi...so dengan ini dila isytiharkan yang ada promosi bulan disember! Best price dila bagi! Lagi murah kalau sape2 yang baru nak cuba shaklee ni..jangan lupa jenguk page fb mommy'ulya produkvitamin atau whatsupp 0196874005;)..

 

 


1 comment:

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)