kuruskan badan jom!



Assalamualaikum ;)

haaa...duk belek-belek baju lama,banyak pulak yang tak dipakai..tambah-tambah baju cik suami..why?sebab baju dia banyak yang dah ketat! hehe..tu maknanya dia dah makin berisi nampaknya..mana taknya..bini dia ni duk asyik bagi makan je..hihi..so why not dila bagi dia makan set slimming shaklee yang dila jual ni kan..set bajet dila bagi sebab suami pun kalu bagi ubat banyak-banyak mana dia makan sebab xsuka ubat..so bagi 2 jenis pun jadi la iaitu lecithin dan alfalfa;)

set bajet slim ni sangat la laris sebab kita tahu kan,ramai yang takut nak cuba, dan sebab nak save bajet...so ramai yang cuba 2 jenis ni dulu..takpe,asal cuba pun dah kira ok..untuk kesihatan badan kita..kita pun asyik duk makan benda bukan-bukan je kan..:) dan ramai yang dah cuba rasa badan ringan dan kurus! syoknya! ;) nanti nak tengok perubahan suami lak camna..rasa sihat cergas bertenaga nak g kerja pun dah kira ok dah tu...




so ini la set bajet slim yang dia cuba;) mudah je! lecithin 2 biji masa lunch dan alfalfa 3 biji sebelum tido...dan alfalfa ni ada cara khusus makan dia tau..siapa-siapa yang beli ngan dila akan dila beri tunjuk ajar free ye;) dan kat bawah ni salah seorang geng shaklee share testimoni dia yang menggunakan just alfalfa shaklee ni..dan Alhamdulillah badan dia dah rasa ringan sihat bertenaga! seronok dengar..;)




betul! pengambilan yang konsisten sangat penting tau..baru la betul-betul jadi..bukan hari ni makan esok dah jadi..no no no! hehe...jom cuba jom..harga special dila nak bagi;) nanti dila share pulak apa yang dila makan dari produk shaklee ni;)

siapa-siapa yang berminat boleh whatsupp atau sms 0196874005..any produk u can ask;) assalamualaikum;)





Salam Sayang...

1 comment:

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)